ВМРО-ДПМНЕ: „Втора година по ред, програмата се носи нетранспарентно и скандалозно!“
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: „Втора година по ред, програмата се носи нетранспарентно и скандалозно!“

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата ќе поднесат барање за надзорна расправа за начинот на носење на Годишната Програма на министерството за култура за проекти од национален интерес и реализацијата на програмата за 2018 година. Пратеничката Ане Лашкоска обвини дека веќе втора година по ред Програмата се носи нетранспарентно и скандалозно.

 

0 Коментари

Остави коментари