ВМРО-ДПМНЕ: Власта и Русковска ја развлекуваат постапката за „Рекет“
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и Русковска ја развлекуваат постапката за „Рекет“

Власта и русковска ја развлекуваат постапката за „Рекет“. ест месеци откако е пријавен случајот, се уште нема одговори на неколку прашања, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

„Исказот на сведокот и жртвата само потврдува дека некој од власт ја заташкува истрагата. Ррусковска ја влече истрагата затоа што знае дека зад рекет стои врвот на власт, без кој милионски рекет во толкав временски период воопшто не би бил возможен.“ - се наведува во соопштението на партијата.

0 Коментари

Остави коментари