ВМРО ДПМНЕ: Ветуваа алпски воздух, добивме смртоносно загаден воздух, владата да прогласи вонредна состојба
Foto

ВМРО ДПМНЕ: Ветуваа алпски воздух, добивме смртоносно загаден воздух, владата да прогласи вонредна состојба

ветуваа алпски чист воздух, добивме смртоносно загаден воздух. Црвениот аларм треба да се вклучи, повикаа од ВМРО-ДПМНЕ.

Бараат владата во координација со градот скопје да прогласат вонредна состојба, да се преземат вонредни мерки во училиштата, институциите и градилиштата.

0 Коментари

Остави коментари