ВМРО-ДПМНЕ: Секогаш кога е СДСМ на власт пропаѓаат банки

Секогаш кога е сдсм на власт пропаѓаат банки, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Зошто НБРМ го одбила барањето на еуростандард за воведување на администрација? Со што се забрзало пропаѓањето на банката? Прашуваат денеска од опозициската партија.