ВМРО-ДПМНЕ: Пропаѓањето на Еуростандард банката потсетува најцрните години за македонската економија
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Пропаѓањето на Еуростандард банката потсетува најцрните години за македонската економија

Пропаѓањето на Еуростандард банката е настан кој што потсетува на оние од 90-тите години... најцрните години за македонската економија – велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Од партијата тврдат дека настаните околу Еуростандард банка, потсетуваат на случките со штедилницата ТАТ.

0 Коментари

Остави коментари