ВМРО-ДПМНЕ прогласи чиста изборна победа
Foto

ВМРО-ДПМНЕ прогласи чиста изборна победа

Во ВМРО ДПМНЕ славје до доцна во ноќта.. по 7 години без чиста изборна победа и чисти порази на локални, парламентарни и претседателски избори. Вчера партијата прогласи победа. Мицкоски ја зацврсти партиската позиција со изгледи за билдање на коалицискиот капацитет и на централно ниво.

0 Коментари

Остави коментари