ВМРО-ДПМНЕ поднесе предлог закон за престанување на важење на законот за попис
Foto

ВМРО-ДПМНЕ поднесе предлог закон за престанување на важење на законот за попис

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ денеска во собранието поднесе предлог на закон за престанување на важење на законот за попис, по итна постапка.

Од опозициската партија се поднесени околу триесетина, како што велат, суштински амандмани.

0 Коментари

Остави коментари