ВМРО-ДПМНЕ ја објави листата со кандидати за претседател-СДСМ штотуку почна да ги бара
Foto

ВМРО-ДПМНЕ ја објави листата со кандидати за претседател-СДСМ штотуку почна да ги бара

0 Коментари

Остави коментари