ВМРО-ДПМНЕ: Институциите да го истражат случајот со копањето криптовалути во ГТЦ

ВМРО-ДПМНЕ ги повикуваат институциите да го истражат случајот со копањето криптовалути во ГТЦ, додавајќи дека многу скоро ќе излезело дека луѓе блиски до нив терале бизниси со таа компанија.