ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Собранието го поднесоа предлогот за бришете на т.н. „Пржинска влада“
Foto

ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Собранието го поднесоа предлогот за бришете на т.н. „Пржинска влада“

0 Коментари

Остави коментари