ВМРО-ДПМНЕ: Громогласниот молк на тивкото мнозинство на изборите ќе се трансформира во огромен народен тресок
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Громогласниот молк на тивкото мнозинство на изборите ќе се трансформира во огромен народен тресок

Власта се фали со флаери и скапи реклами, а народот од тоа нема никаква корист, бидејќи фрижидерите на граѓаните се празни, инфлацијата ги јаде семејните буџети и се празнат џебовите на обичните граѓаните, порачаа вечерва од ВМРО-ДПМНЕ.

0 Коментари

Остави коментари