ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Виница си вработил пола фамилија во институции во општината
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Виница си вработил пола фамилија во институции во општината

Градоначалникот на Виница пола фамилија пред нова година си ја вработил во институции во општината обвинуива опозицијата. Ја прашува Антикорупциска дали има намера да отвори постапка за овие вработувања.

0 Коментари

Остави коментари