ВМРО-ДПМНЕ: 55 илјади работници на улица, власта вработува роднини во администрацијата
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: 55 илјади работници на улица, власта вработува роднини во администрацијата

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека власта ги вработува своите роднини во државна администрација. Велат, Македонија е најкорумпирана држава во Европа.

0 Коментари

Остави коментари