Владина седница - на дневен ред кадровски решенија
Foto

Владина седница - на дневен ред кадровски решенија

Попладневно нова владина седница според потврдени информации најавени се именувања и разрешувања на фуанкционери. Дел ќе ротираат со директорските функции, дел заминуваат од позициите. Владата веќе ја започна постапката за именувања и назначувања во вториот и третиот ешалон. Седницата треба да се одржи попладневно.

0 Коментари

Остави коментари