Ѕвезда во карантин

Димитри Нагиев е руска ѕвезда 10 години кј секој ден работи. Во ера на пандемијата кога се замира, тој се соочува со новата реалност, од постојано менување на лкации, сега мора да биде во карантин. За да ја одржува рутината на движење, тој смислува разни начини само за да може да излезе од дома.