ВЕЛКО ТОДЕВСКИ: ТАМАРА Е МОРАЛЕН ПОБЕДНИК НА ЕВРОСОНГ
Foto

ВЕЛКО ТОДЕВСКИ: ТАМАРА Е МОРАЛЕН ПОБЕДНИК НА ЕВРОСОНГ

Тамара плаче таму, а јас плачам три дена овде во Скопје вели во интервју за тв 24 таткото на Тамара Тодевска, инаку и самиот музичар.

0 Коментари

Остави коментари