Вчерашните претседателски избори со најниска излезеност досега
Foto

Вчерашните претседателски избори со најниска излезеност досега

Вчерашниот прв круг од претседателските избори поминал со најмала излезност со само 41.92 посто покажуваат податоците на Државната изборна комисија, а странските и домашните набљудувачи велат дека изборниот циклус поминал во генерално фер и мирна атмосфера.

0 Коментари

Остави коментари