Вангелов за тв 24: Преговорите за членство во ЕУ не смеат да зависат од работата на македонско-бугарската историска комисија
Foto

Вангелов за тв 24: Преговорите за членство во ЕУ не смеат да зависат од работата на македонско-бугарската историска комисија

Нема напредок во македонско бугарските разговори во рамките на мешовитата комисија за историски прашања, вели за тв 24 Огнен Вангелов, член на македонскиот тим. Останува на ставот  дека преговорите за членство во ЕУ не треба и не смеат да зависат од исходот во работата на комистијата.

0 Коментари

Остави коментари