Уште една експлозија во околината на Тенхеран
Foto

Уште една експлозија во околината на Тенхеран

Силна експлозија одекна од западните делови на поширокото подрачје на иранскиот главен град Техеран, јави денеска државната агенција ИРИБ.

Минатата недела се случија неколку експлозии во близина на нуклеарни и индустриски постројки.

Агенцијата ИРИБ не даде повеќе информации за причините за денешната експлозија и за можни жртви.

0 Коментари

Остави коментари