УЈП ги објави највисоките плати - За прв пат жена е на пррвото место со 3 милиони евра годишно
Foto

УЈП ги објави највисоките плати - За прв пат жена е на пррвото место со 3 милиони евра годишно

0 Коментари

Остави коментари