Твоја партија: Видовме се, само не кампања за парламентарни избори
Foto

Твоја партија: Видовме се, само не кампања за парламентарни избори

Сведоци сме на се само не на капмања за парламентрани избори – оценија од Твоја партија од каде жестоко ги критикувата прекпукувањата на релација поголеми политички партии во земјава.

Од Твоја партија велат дека сакаат да влезат во Собранието за да помогнат пратнеиците да работата за интересите на граѓаните.

0 Коментари

Остави коментари