ТВ 24 во атарот на скопска Бразда: Остатоци од автомобилот и полиција

Полиција, и ископана земја на местото каде е пронајдено беживотното тело на 14 годишното девојче. ТВ 24 го најде местото каде убијците ја закопале Вања откако само нецели три часа пред тоа ја грабнале дома. Во близина на селото се и истатоците од автомобилот со кој девојчето било киднапирано, а потоа и убиено.