ТВ 24 дознава: Струјата поскапува во просек околу 8% за трите блок тарифи, четвртиот блок ќе е најголемо зголемување

Струјата поскапува во просек околу 8% за трите блок тарифи, четвртиот блок ќе е најголемо зголемување. Доколку не беа блок тарифите поскапувањето ќе беше за 17%, дознаваТВ 24 извори.