Туристичките агенции се приклучуваат на протестот на 20-ти април
Foto

Туристичките агенции се приклучуваат на протестот на 20-ти април

Туристичките агенции се приклучуваат на протестот на 20-ти април заедно со угостителите. Велат дека нивниот сектор е најпогоден од корона кризата и најавија дека ќе останат на улиците се додека владата не ги исполни нивните три барања  за неповратна парична помош и ваучерите за домашен туризам да се користат искчлучиво преку туристичките агенции.

0 Коментари

Остави коментари