Тупурковски – Дали светската влада ќе го штити само капиталот?
Foto

Тупурковски – Дали светската влада ќе го штити само капиталот?

Следува нова цивилизација на солидарност или свет на сиромаштија. Мерките на изолација се неопходни, но допрва ке ја оценуваме регресијата врз демократијата, вели за Трилинг униврзитетскиот професор и претседател на МОК. Банкарски поглед од Њујорк – 10 милиони во САД досега се без работа. Но кому служат огромните печатења на долари? Одговор од Борјан Пановски, финансиски консултант.

0 Коментари

Остави коментари