Трошановски: СДСМ и ДУИ ќе ја формирааат Владата, ВМРО-ДПМНЕ ја нема поддршката во албанскиот кампус
Foto

Трошановски: СДСМ и ДУИ ќе ја формирааат Владата, ВМРО-ДПМНЕ ја нема поддршката во албанскиот кампус

Затишје пред бура - Кој ќе ја формира новата Влада? Квиз прашање за милион долари? Државата има пари до септември тврди Стопанската комора на Македонија. Какви ќе бидат последиците врз компаниите се одолговлече формирањето на Владата и пандемија со коронавирусот продолжи да се шири? Стела е првиот долгометражен филм за деца.
 
Трилинг со Горазд Чомовски и неговите соговорници Марко Трошановски од Институт за Демократија, Данела Арсовска, претседател на Сојузот на стопански комори и Стојан Вујичиќ, режисер на филмот Стела.

0 Коментари

Остави коментари