ТРОЈЦА СЕ ПОСРЕЌНИ ПОРАДИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ!
Foto

ТРОЈЦА СЕ ПОСРЕЌНИ ПОРАДИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ!

Минатата недела донесе тројца нови милионери, на три различни места во Македонија, благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Тројцата среќлии освоија комбинирана сума од близу четири и пол милиони денари.

Највисоката меѓу нив е во вредност од 1.526.393, освоена е последна, на 12 септември во Кичево. Два дена претходно, имаше повод за славење и во Куманово, кога еден наш редовен играч освои МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ од 1.488.886 денари, а неделата почна бериќетно уште на 6 септември, со првата добивка, во Врапчиште, која изнесува 1.351.299.

Сите наши добитници решија да останат анонимни и да не го откријат идентитетот, но не можеа да ја скријат возбудата и среќата од ова прекрасно изненадување. 

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ редовно ги изненадува играчите на видеотлотариските терминали со суми кои се движат од 1.200.000 до 1.800.000 денари, а посебна приказна е СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ којзнае да смени нечиј живот со суми од 8.000.000 до 12.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

0 Коментари

Остави коментари