Трилинг со генерал Павле Арсовски

Програмските приоритети на знам ќе бидат делод програма на идната влада предводена од Христијан Мицкоски, но се уште немаме кпнечен догвор министерствата кои ќе ги добие нашата партија, вели генерал Павле Арсовски потпретседателот на ЗНАМ.

"Претседателот на Собранието Африм Гаши го прекрши уставот  со давањето на свечената заклетва најпрвин на албански, а на македонскиот јазик" и сметаме дека тој чин не добар сигнал,  дециден е Арсовски во интервју за утрешното издание на трилинг.