Трилинг - Дали судењата ќе продолжат во домашните судови?

Во вечерашното издание на Трилинг ќе имате можност да слушнете повторно нови актуелни теми.
Еден од разговорите е со писателот Петар Андоновски.
 
Универзитетскиот професор Борче Давитковски по одкуката на Судот за човекови права вели дека судењата ќе продолжат во домашните судови
 
 
 
Благица Петрески директорката на Finance think е исто така една од гостите во вечерашното издание
 
Оливер Белопета еден од вечерашните соговорници во Трилинг смета дека културата генерално е оставена на маргините.