Трилинг - Дали претседателот на Судскиот совет ја релативизира оценката на Агелер?

Кавги и обвинувања помеѓу Црвенковска и Дамева, но дали доволно е објаснет проблемот во јавноста? Дали потпретседателот ја активираше најавената отставка или само ја оствари дадената задача? Дали претседателот на Судскиот совет ја релативизира оценката на Агелер? Дали СДСМ е на лош пат, која е проценката на граѓаните? Каква беше општата сликата на протестот во Србија, именуван ,,Србија против насилството”? Дали обидите на власта да ги наруши овие настани во Србија и да ги етикетира како насилни завршија со успех?