Трилинг
Foto

Трилинг

Ликовниот уметник Сергеј Андреевски, Марија Димишкова - основач и едукатор на Центарот за јавно говорење и Ива Дамјановски поетеса, гости во новото издание на ТВ магазинот Трилинг.

0 Коментари

Остави коментари