Трибина за иднината на Универзалната сала
Foto

Трибина за иднината на Универзалната сала

Градот Скопје денеска во паркот на МКЦ ќе организира трибина во врска со идните планови за Универзалната сала.

На трибината ќе учествуваат претставници на државни и културни институции, здруженија на граѓани од областа на културата, спортот, архитектурата и други., како и организатори на фестивали и културни манифестации што се организирале во Универзалната сала.

0 Коментари

Остави коментари