Тони Коњановски: Битола ќе биде современ образовен центар

Како нова локална самоуправа веднаш започнуваме со планирање, проектирање и отпочнување со изградба на ново основно училиште во населбата Буковски ливади - најави Тони Коњановски - кандидат за градоначалник на Битола од ВМРО ДПМНЕ.