Тоа не сум јас - четврток 24 март во 22.30

Сонот на Полин да се пробие како актерка е уништен кога нејзината близнака добива улога во шоуто. Иако на почетокот презирала да биде збунета со нејзината сестра, таа набрзо почнува да ја користи славата на нејзината сестра. Сепак, уживањето на Поли во подароците и неврзаниот секс со згодни мажи ќе им го преврти животот на двајцата.