Тема: Во битка со аерозагадувањето приоритет се домаќинствата и транспорот. Владата вети намалување на 50%
Foto

Тема: Во битка со аерозагадувањето приоритет се домаќинствата и транспорот. Владата вети намалување на 50%

0 Коментари

Остави коментари