Тема: Тинејџерка од Гостивар загина, бидејќи била бркана од глутница кучиња. Граѓаните бараат итни системски решенија
Foto

Тема: Тинејџерка од Гостивар загина, бидејќи била бркана од глутница кучиња. Граѓаните бараат итни системски решенија

0 Коментари

Остави коментари