Тема: Екс премиерот Никола Груевски се бара со потерница дома, а тој уште пред Македонија влезе во ЕУ, и тоа без пасош?
Foto

Тема: Екс премиерот Никола Груевски се бара со потерница дома, а тој уште пред Македонија влезе во ЕУ, и тоа без пасош?

0 Коментари

Остави коментари