Тема 2: Законот за амнестија за 27ми април до крајот на неделава ќе се гласа: Кој ќе се спаси за насилствата на „Крвавиот четврток“
Foto

Тема 2: Законот за амнестија за 27ми април до крајот на неделава ќе се гласа: Кој ќе се спаси за насилствата на „Крвавиот четврток“

0 Коментари

Остави коментари