Тело
Foto

Тело

Истрагата за мистериозното убиство го води инспекторот Жем Пен во мртовечница, каде открива дека телото на жената, жртва на Мајк Вилаверде, исчезнало од мртовечницата. изненадени, тие ја затвораат мртовечницата и почнуваат да бараат докази. Во тоа им помага и сопругот на жртвата, Алекс Улло. Тој е единствената личност што може да даде одговор во врска со мистериозното исчезнување на телото, бидејќи ги знае сите тајни на неговата сопруга. Сепак, со доаѓањето на ноќта, ужасна бура ги спречува да се приближат мртовечницата, а почнуваат да се случуваат низа чудни настани.

0 Коментари

Остави коментари