Тече истрагата за автобуската несреќа во Бугарија, ќе се одземе лиценцата на превозникот
Foto

Тече истрагата за автобуската несреќа во Бугарија, ќе се одземе лиценцата на превозникот

0 Коментари

Остави коментари