Театарот моментно е замрен
Foto

Театарот моментно е замрен

Нема актер кој во моментов не се чувствува како да е неправедно осуден, вели актерката и водачот на Синдикатот на културни работници, Сања Арсовска во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

Таа говори за театарот во време на светска пандемија, неговата иднина и за синдикалната борба.

0 Коментари

Остави коментари