Светски ден на женското срцево здравје
Foto

Светски ден на женското срцево здравје

Гостин: проф. д-р Марија Вавлукис-сци. кардиолог и Катерина Ковачевиќ-спец. по семејна медицина

0 Коментари

Остави коментари