Сведоштво на фотографот Ралф Бејдон од Бејрут за тв 24: Крв и пустош по улиците, болниците преполни
Foto

Сведоштво на фотографот Ралф Бејдон од Бејрут за тв 24: Крв и пустош по улиците, болниците преполни

И додека бројката на загинати и повредени се менува од час во час - светските и домашните аналиитичари предвидуваат сериозни потреси во земјата во наредниот период.

Државата, која е крстопат на цивилизации - со години живее во нестабилен полтиички систем поткопан од нестабилност корупција, протести. Раните од последната катастрофа допрва доаѓаат и можат да бидат вовед во нова граѓанска војна во земјата, вели за тв 24 Ралф Бејдон фотограф и новинар од Бејрут.

0 Коментари

Остави коментари