СУБВЕНЦИИ ЗА ПЛИН ЗА 900 ВОЗИЛА
Foto

СУБВЕНЦИИ ЗА ПЛИН ЗА 900 ВОЗИЛА

Министерството за економија објави повик за субвенционирање на трошоците за купување и вградување уред за погон на тнг, метан или друг вид алтернативно гориво во возилата. Притоа ќе се надоместат до 50 отсто од трошоците за купен и вграден уред, но не повеќе од 18.000 денари по возило.

0 Коментари

Остави коментари