Студио 10 - Гостување на Данела Арсовска

Оној што ќе ја води државата треба да си ги исполни ветувања, а дел од нив се поврзани со локалната самоуправа - вели градоначалничката Данела Арсовска во Студио 10 на ТВ 24. Тврди дека е блокирана од Советот за повеќе проекти во интерес на граѓаните. Еден од нив е набавката на новите еко автобуси.