Стружанец го освои најпосакуваниот супер милионер вреден 7.891.340 денари

Најновите среќни вести доаѓаат од Струга. На 10.06.2024 во 22:37 часот, освоен е најпосакуваниот џекпот на Видеолотарија Касинос Австрија.

На видеолотариските терминали во Бет Ту Мар во Струга, играч освои фантастични 7.891.340 денари. На нашиот најнов среќен добитник, му ја честитаме добивката СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот.

Видеолотарија Касинос Австрија со цел да внесе поголема возбуда, од јуни оваа година, започна со кампањата ЏЕКПОТ манија со фантастични џекпот добивки и до 1 милион евра месечно. Отсега 4 пати повеќе шанси за 4 пати повеќе СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот добивки.