Страв и исчекување од шпицот на епидемијата
Foto

Страв и исчекување од шпицот на епидемијата

Сестрите и лекарите од инфективна се новите јунаци на животот. Психијатрите предупредуваат - ќе се живее со нови стресови. ВМРО-ДПМНЕ не смее да биде заложник на квази-патриотизмот на груевски, вели Љубчо Георгиевски во интервју за Трилинг.

0 Коментари

Остави коментари