Стопанската комора на Македонија бара решенија за зголемување на економската соработка со Словенија
Foto

Стопанската комора на Македонија бара решенија за зголемување на економската соработка со Словенија

Стопанската комора на Македонија организира прес-конференција на тема: „Како до поголема економска соработка меѓу РС Македонија и Словенија?“.

На прес-конференцијата ќе присуствува Милан Јазбец, амбасадор на Република Словенија во Република Северна Македонија.

0 Коментари

Остави коментари