Столе Димитриевски од Мадрид за ТВ24: Во Мадрид е траорно
Foto

Столе Димитриевски од Мадрид за ТВ24: Во Мадрид е траорно

А 832 лица починаа како последица на коронавирусот во шпанија во текот на изминативе 24 часа, очекувањата се дека пикот во Мадрид допрва ќе се се достигне. За траорот во шпанската престолнина за ТВ 24 сведочи македонскиот фудбалски репрезнтативец Столе Димитриевски.

0 Коментари

Остави коментари