Стоилковски: Ливадата со нарасната трева наместо фабрика е единствениот проект од „Зелената агенда“ на ДУИ и нивната експозитура СДС!

Ливадата со нарасната трева наместо фабрика е единствениот проект од „Зелената агенда“ на ДУИ и нивната експозитура СДС. Фабрика за производство на електрични автомобили во Тетово нема Да не беа трагични, смешни ќе беа зборовите на Деспотовски и Ковачевски пред една година, но и во текот на цела година поврзани со фабриката која не постои, рече на денешната прес конференција портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.